About Us
Laminating Adhesive for Flexible Packaging
Beer Bottle Labeling Adhesives
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

Tur PabrikGO

KANGDA NEW MATERIALS (GROUP) CO., LTD. didegaké ing taun 1988, ahli ing bidang perekat kanthi pusat R&D profesional. Kita nyedhiyakake perekat laminasi poliuretan solvent tanpa kualitas tinggi, kanthi serangkaian konstruksi. We seneng ngrungokake pitakon sampeyan.

ngerti luwih lengkap babagan perusahaan
R&D center

kita layanan utama

Perekat kita digunakake ing lapangan ing ngisor iki.

Kehormatan
judhul

  • Internasional
  • Nasional

Kita mesthi nggayuh inovasi independen, investasi R&D, lan terus ningkatake kapabilitas R&D produk.

  • Perusahaan Hi-Tech Nasional
  • Pusat Teknologi Perusahaan Nasional
  • Stasiun Penelitian Postdoktoral Perusahaan Nasional
  • Laboratorium Nasional CNAS sing diakreditasi dening Layanan Akreditasi Nasional

Kita mesthi nggayuh inovasi independen, investasi R&D, lan terus ningkatake kapabilitas R&D produk.

  • Teknik Adhesif Shanghai - Pusat Riset Teknologi
  • Perusahaan berorientasi Budidaya Raksasa Sains lan Teknologi Shanghai
  • Perusahaan inovatif pertama ing Shanghai

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • 5

    Layanan Bintang

    Tim kita bakal menehi layanan bintang 5 kanggo sampeyan
  • 200

    Insinyur

    200 insinyur lan 50% kalebu gelar Master utawa luwih dhuwur.
  • 200

    Peralatan R&D

    Pusat R&D duwe luwih saka 200 set R&D
  • 100000

    Kapasitas taunan

    Kapasitas produksi tahunan 100000 MT

Utama produk

Ilmu lan teknologi militer produk

  • electromagnetic
    elektromagnetik kompatibilitas
    Adhedhasar bisnis perekat lan Bahan-Bahan anyar, Kangda New Materials wis nyempurnakake tata letak strategis ing industri militer kanggo nggawe platform perusahaan "Bahan-Bahan Anyar + teknologi militer" ...
  • power
    kekuwatan modul
    Adhedhasar bisnis perekat lan Bahan-Bahan anyar, Kangda New Materials wis nyempurnakake tata letak strategis ing industri militer kanggo nggawe platform perusahaan "Bahan-Bahan Anyar + teknologi militer" ...
  • electronic
    elektronik komponen tes
    Adhedhasar bisnis perekat lan Bahan-Bahan anyar, Kangda New Materials wis nyempurnakake tata letak strategis ing industri militer kanggo nggawe platform perusahaan "Bahan-Bahan Anyar + teknologi militer" ...

Enquiry kanggo pricelist

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas kapisan kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kita wis entuk reputasi apik ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling anyar warta & liya-liyane

ndeleng liyane
  • Prakiraan foo seger global ...

    {tampilan: ora ana; } [/ prisna-wp-translate-show-hide Dublin - (WIRE BUSINESS) - "Ukuran pasar kemasan panganan seger, miturut jinis (kaku, fleksibel), materi ...
    maca liyane
  • Cara Nyampur Adhesif Bebas Pelarut?

    Saiki ana rong jinis adesif bebas pelarut kanggo komposit kemasan fleksibel, komponen siji lan kaping pindho. ...
    maca liyane
  • Faktor sing mengaruhi Film Komposit ...

    Kanggo nggayuh efek ngruwat sing becik, sawetara faktor kudu dipikirake, kalebu: 1. Wangun ruang pangobatan lan status ideal: spe ...
    maca liyane
  • Analisis Koefisien Kemasan ...

    Laminasi bebas pelarut wis diwasa ing pasar, utamane amarga usaha perusahaan kemasan lan bahan ...
    maca liyane