Babagan Kita

Babagan Kita

KANGDA NEW MATERIALS (GROUP) CO., LTD.

Pambuka

KANGDA NEW MATERIALS (GROUP) CO., LTD. didegake ing taun 1988, minangka perusahaan R&D lan industri utamane melu riset, pengembangan, produksi lan penjualan adhesives struktural medium lan kinerja dhuwur. Kita duwe macem-macem produk, kayata adesif akrilat, gel silika organik, perekat resin epoksi, perekat akrilat modifikasi, perekat poliuretan, perekat leleh panas PUR, perekat SBS, lsp, kalebu luwih saka 300 spesifikasi lan model, sing umume digunakake ing produksi tenaga angin, laminasi kemasan fleksibel, transportasi rel, aerospace, teknik laut, energi surya fotovoltaik, produk karet lan plastik, teknik konstruksi, peralatan elektronik rumah tangga, suku cadang mobil, motor, lift, peralatan pertambangan, perawatan industri lan lapangan liyane. Ing wulan April 2012, perusahaan kasebut sukses mlebu ing pasar saham A lan wis berkembang dadi salah sawijining pemasok adhesif struktural lan perekat industri paling gedhe ing China.

militery project
R&D center

Bahan-bahan Kangda anyar menehi kawigaten banget babagan pangembangan industri energi anyar, konservasi energi lan perlindungan lingkungan lan industri-industri berkembang liyane, lan mesthi nggadhahi wigati kanggo inovasi independen, investasi R&D, lan penguatan terus kemampuan R&D produk. Dirating minangka salah sawijining kumpulan pertama "perusahaan inovatif Shanghai", lan organisasi bawahane, Institut Penelitian Teknologi Kimia Shanghai Kangda, minangka organisasi pangembangan teknologi perusahaan sing diakoni Shanghai. Ing taun 2010, nggawe program pascoktoral kanggo perusahaan ing Pudong New Area.

Kapabilitas

Adhedhasar bisnis perekat lan Bahan-bahan anyar, Bahan-Bahan Kangda Anyar wis nyempurnakake tata letak strategis ing industri militer kanggo nggawe platform perusahaan "Bahan-bahan Anyar + teknologi militer" sing ndaftar, lan mesthi nggayuh inovasi independen, investasi ing riset lan pangembangan, lan terus-terusan nguatake riset produk lan kemampuan pangembangan. Perusahaan iki entuk "Hi-Tech Enterprise Nasional", "Pusat Teknologi Perusahaan Nasional", "Stasiun Penelitian Pascadoktoral Nasional", "Teknik Penelitian Shanghai-Pusat Penelitian Teknologi", "Laboratorium Nasional CNAS sing diakreditasi dening Layanan Akreditasi Nasional", " Germanischer Lloyd (GL) China Nyetujoni Pusat Pengujian "," Perusahaan berorientasi Budidaya Raksasa "Teknologi lan Teknologi Shanghai", "perusahaan inovatif pertama ing Shanghai" lan liya-liyane.

Production equipment1
production equipment2
raw material container

Pusat R&D kita duwe luwih saka 200 set peralatan R&D, 100 insinyur lan 50% kalebu gelar Master utawa luwih dhuwur. 

laboratory1
laboratory2

Budaya

Ngupayakake kayekten, kabecikan, kaendahan lan ngupayakake keunggulan

culture
KANGDA LEADERS

Pimpinan Kangda

kangda r&d center

kangda R&D tengah

Kangda R&D TEAM

Tim R&D Kangda

Pameran & Pameran

chinaplas2021
exhibition-nordmeccanica
exhibition-zhoutai
booth1
booth2
booth3