Riwayat Perusahaan

Sejarah

1988

image1-1

Kangda New Materials didegaké ing Shanghai

1990

image1-1

Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO

2000

image1-1

Madeg Institut Teknologi Kimia Kangda

2004

image1-1

Kantor pusat perusahaan pindhah menyang wilayah wétan Taman Industri Teknologi Tinggi Zhangjiang, Pudong, Shanghai

2008

image1-1

Perekat struktural epoxy tenaga angin sing disetujoni sertifikat DNV GL

2009

image1-1

Pabrik anyar wiwit dibangun ing Distrik Fengxian, Shanghai

2012

image1-1

Sukses didhaptar ing SME Board of Stock Exchange Shenzhen

2015

image1-1

Pabrik anyar kasebut rampung ing Distrik Fengxian, Shanghai

2017

image1-1

Basis produksi proyek bahan didegake

2019

image1-1

Nasionalisasi dening Tangshan Financial Holding Group Inc.