produk

Analisis Gesekan Koefisien Kemasan lan Masalah Anti-Blok ing Laminasi Bebas Pelarut

Laminasi bebas pelarut wis diwasa ing pasar, utamane amarga usaha perusahaan kemasan lan pemasok material, utamane teknologi laminasi aluminium murni kanggo retorting wis dipopulerake, lan njupuk langkah gedhe ing kahanan lingkungan kanggo ngganti pelarut tradisional- laminasi dasar lan produksi laminasi sing diekstrusi. Perusahaan kemasan kaganggu dening macem-macem masalah kualitas amarga beda kondisi produk ing peralatan, operasi, bahan baku, teknologi kualitas lan panggunaan. Makalah iki bakal ngomong babagan masalah sing ana, yaiku, kemampuan kantong kanggo mbukak lan lancar.

Contone, film polietilen sing diekstrusi telung lapis biasane digawe saka lapisan korona, lapisan fungsional tengah lan lapisan segel termal ngisor. Biasane, aditif bukaan lan Gamelan ditambahake ing lapisan panyegelan panas. Aditif alus ditransfer ing antarane 3 lapisan, lan aditif mbukak ora.

Minangka bahan panyegelan panas, aditif bukaan lan Gamelan dibutuhake nalika ngasilake komposit kemasan sing fleksibel. Intine beda-beda, nanging umume produsen kemasan ora ngerti manawa padha.

Aditif bukaan umum yaiku silikon dioksida sing kasedhiya kanthi komersial, yaiku zat anorganik sing bisa nambah resistensi film marang viskositas. Sawetara pelanggan mesthi ngerti manawa rong lapisan kanthong kasebut katon kabur ing antarane, kaya rong gelas sing tumpang tindih. Sampeyan bakal sok dong mirsani yen alus lan gampang dibukak, sing biasane kurang aditif. Lan uga sawetara produsen film ora nggunakake.

Aditif halus umume yaiku amida asam erucic, yaiku bubuk putih sing asring nemplek menyang roller laminasi lan roller panduan nalika proses laminasi basa pelarut. Yen keluwih saka agen lancar ditambahake sajrone proses laminasi bebas pelarut, sawetara bakal bubar menyang lapisan korona nalika suhu ngobati mundhak, nyebabake kekuwatan ngilangi. Film PE transparan laminasi asli sing dikupas nganggo warna putih, bisa diseka nganggo jaringan. Ana cara kanggo nganalisa lan nyoba apa kekuwatan pengupas sing dikurangi kena pengaruh aditif sing alus, nempatake film laminasi kekuwatan sing kurang ing oven 80 ℃ limang menit, banjur nyoba kekuwatan. Yen mundhak sacara signifikan, intine disimpulake yen nyuda kekuatan peeling amarga kakehan agen sing lancar.

Yen dibandhingake karo mundur saka laminasi basa pelarut, cara laminasi bebas pelarut luwih gampang entuk transfer aditif lan dispersi. Cara biasa kanggo ngadili mundur laminating bebas pelarut yaiku mriksa manawa cukup kompak lan rapi supaya aliran adesif sekunder sing luwih alus bisa luwih apik. Tekanan roller film sing luwih dhuwur, aditif sing luwih lunyu bisa uga pindhah menyang lapisan laminasi, utawa uga lapisan pencetakan. Mula, kita isih bingung babagan masalah iki. Apa sing bisa ditindakake yaiku nyuda suhu ngobati, nyuda bobot nutupi, ngeculake film, lan nambah aditif kanthi bola-bali. Nanging tanpa kontrol sing apik ing ndhuwur, adesif kasebut angel diobati lan ditahan banyu. Kakehan aditif ora mung bakal mengaruhi kekuwatan kantong kantong plastik, nanging uga nyebabake kinerja panyegelan panas.

MATERI BARU KANDA wis ngetokake serangkaian adesif kanggo ngatasi masalah kasebut. Perekat bebas pelarut komponen WD8117A / B minangka rekomendasi sing apik. Wis suwe dikonfirmasi karo klien.

Struktur

Koefisien gesekan asli

Koefisien gesekan dilaminasi

PET / PE30

0,1 ~ 0,15

0,12 ~ 0,16

图片1

WD8117A / B bisa digunakake kanggo ngatasi masalah kekuwatan peeling sing kurang lan kinerja panyegelan termal amarga aditif alus ing permukaan tanpa mrentahake pabrikan film asli kanggo nyuda.

Kajaba iku, WD8117A / B duwe loro properti liyane:

1. Kekuwatan OPP / AL / PE ing ndhuwur 3,5 N, cedhak utawa luwih dhuwur tinimbang sawetara perekat laminasi basa pelarut.

2. Cepet ngobati. Ing kondhisi sing disaranake, film laminasi bisa nyepetake wektu ngobati udakara 8 jam, sing nambah efisiensi produksi.

Kanggo ngringkes, panentu pungkasan koefisien gesekan film komposit kudu didhasarake koefisien gesekan statis ing antarane pelat film lan baja. Kesalahpahaman yen angel mbukak kanthong amarga ora cukup aditif pelicin kudu diakoni lan didandani. Kita mung bisa nggayuh stabilitas lan produk kemasan fleksibel sing unggul liwat saben ringkesan lan update.


Wektu kiriman: Jun-03-2019