produk

Faktor sing Nggawe Saran Ngobati & Ngapikake Film Komposit

Kanggo nggayuh efek pangobatan sing becik, sawetara faktor kudu dipikirake, kalebu:

1. Wangun kamar pangobatan lan status sing ideal: kacepetan lan jumlah angin panas saka piranti pemanas lan trowongan; lemah lan loro utawa sawetara sisih kamar pangobatan duwe angin panas suhu sing cukup lan seragam; prabédan cilik antara suhu nyata lan suhu sing disetel, lan pengawetan panas lan pembuangan sampah bisa ditemokake; gulung film gampang dipindhah lan dijupuk.

2. Produk memenuhi panjaluk teknis.

3. Fungsi, nilai korona, tahan panas, lan liya-liyane saka faminasi laminasi.

4. Adesif: adesif pelarut, adesif pelarut, siji utawa kaping pindho komponen banyu adesif, adhem panas panas, lsp.

Makalah iki umume fokus ing film laminasi lan perekat.

1. Film Laminasi

Kinerja fisik, tahan panas lan hambatan film PE, sing akeh digunakake, bakal luwih apik, nalika kerapatan PE mundhak. Film PE kanthi kapadhetan sing padha nanging proses pamainane beda-beda duwe pagelaran sing beda.

CPE bisa digawe adhem kanthi cepet, kanthi kristalisitas sing kurang, transparansi dhuwur lan kekeruhan sing kurang. Nanging susunan molekul ora teratur, dadi kinerja alangan sing ala, yaiku transmisi tinggi. Lan padha karo LDPE. Mula, suhu ngobati aja nganti dhuwur banget nalika nggunakake film PE. Nalika resistensi panas PE saya apik, suhu ngobati bisa luwih dhuwur.

2. Perekat

2.1 Eduwekmu Adhesive adhedhasar

Miturut kinerja film laminasi lan perekat, kahanan ngobati bisa dipérang dadi macem-macem tingkatan:

1. Suhu 35, wektu 24-48h

2. Suhu 35-40, wektu 24-48h

3. Suhu 42-45, wektu 48-72h

4. Suhu 45-55, wektu 48-96h

5. Khusus, suhu luwih saka 100, wektu miturut dhukungan teknis.

Kanggo produk umum, ngelingi kerapatan, kekandelan, anti-blok, kinerja tahan panas film uga ukuran tas, suhu ngobati ora kudu dhuwur banget. Biasane, 42-45utawa ing ngisor iki cukup, wektu 48-72 jam.

Film laminasi njaba, sing mbutuhake kinerja dhuwur lan resistensi panas sing apik cocog kanggo ngobati suhu dhuwur, kaya luwih saka 50 taun. Film njero, kayata PE utawa panas panyegelan CPP, cocog kanggo 42-45, wektu ngobati bisa uga luwih suwe.

Produk sing umob utawa retort, sing butuh kinerja dhuwur lan resistensi panas sing dhuwur, kudu cocog karo kondisi ngobati sing diwenehake pabrik adesif.

Wektu ngobati kudu cocog karo tingkat penyelesaian reaksi, koefisien gesekan lan kinerja panyegelan panas.

Produk khusus bisa uga butuh suhu pangobatan sing luwih dhuwur.

2.2 Adhesive Tanpa Solvent

Yen kinerja panyegelan cocog karo sarat, kanggo produk laminasi tanpa pelarut, film ing njero ruangan kurang padhet, adesif kasebut duwe akeh monomer gratis, saengga angel disegel. Mula, dianjurake kanggo ngobati suhu sithik, nganti 38-40.

Yen tingkat reaksi rampung karo persyaratan, luwih becik kudu ditrapake wektu ngobati maneh.

Yen film panyegelan panas duwe kepadatan tinggi, suhu ngobati 40-45. Yen tingkat reaksi rampung lan kinerja panyegelan panas kudu luwih apik, wektu ngobati kudu luwih suwe.

Tes sing ketat kudu dilakoni sadurunge produksi massal, kanggo njamin kualitas.

Apa maneh, asor kudu dipikirake. Utamane ing musim salju sing garing, asor sing tepat bisa nyepetake tingkat reaksi.

2.3 Adhesives Berbasis Banyu

Nalika laminasi VMCPP, mesin laminasi kudu cukup garing, utawa lapisan aluminisasi bakal dioksidasi. Sajrone ngobati, suhune ora kudu dhuwur banget utawa sithik. Suhu sing dhuwur bakal nyebabake koefisien gesekan sing dhuwur.

2.4 Adhesive Nyawiji Panas

Biasane milih perawatan alami, nanging kinerja adhesi sawise leleh kudu dingerteni.

3. Ngontrol Suhu Ngobati kanthi ketat

Miturut riset, babagan aspek tingkat reaksi, meh ora ana reaksi ing sangisore 30 taun. Luwih saka 30, saben 10luwih dhuwur, tingkat reaksi nambah udakara 4 kali. Nangingora bener kanggo nambah suhu kanggo nyepetake tingkat reaksi kanthi wuta, sawetara faktor kudu dingertenitingkat reaksi nyata, koefisien gesekan lan kekuatan panyegelan panas.

Kanggo entuk asil pangobatan sing paling apik, suhu ngobati kudu dipérang dadi macem-macem aspek, miturut film lan struktur laminasi.

Saiki, masalah umum kaya ing ngisor iki:

Siji, ngobati suhu sithik banget, nggawe reaksi reaksi kurang, lan produk kasebut ngalami masalah sawise disegel utawa digodhog.

Loro, suhu ngobati dhuwur banget lan film panyegelan panas duwe kapadhetan sing kurang. Produk kasebut nduweni kinerja panyegelan panas sing ora apik, koefisien gesekan dhuwur lan efek anti-blok sing ala.

4. Kesimpulan

Kanggo entuk efek pangobatan sing paling apik, suhu lan wektu kanggo ngobati kudu diputusake kanthi suhu lan asor lingkungan, kinerja film lan kinerja perekat.


Wektu kiriman: Apr-22-2021