produk

Prakiraan segmen pasar kemasan panganan seger global wiwit 2021-2028: Pasar pamisahan fleksibel bakal nyumbang 47,6% pasar ing taun 2020

[/ prisna-wp-translate-show-hide

Dublin - (WIRE BUSINESS) - "Ukuran pasar kemasan panganan seger, miturut jinis (kaku, fleksibel), bahan (plastik, kertas lan karton, bagasse, asam polilaktis), kanthi aplikasi (produk susu)" "Analisis Bagéan lan Tren Laporan "), ramalan miturut wilayah lan segmen pasar, 2021-2028" laporan wis ditambahake ing produk ResearchAndMarkets.com.
Ing taun 2028, pasar kemasan panganan seger global diperkirakan bakal tekan 181,7 milyar dolar AS. Pasar samesthine bakal tuwuh ing tingkat pertumbuhan tahunan senyawa 5.0% saka 2021 nganti 2028. Tambah permintaan produk susu seger ing negara-negara berkembang dijangka dadi panggerak pasar sajrone periode ramalan utama.
Amarga gangguan rantai pasokan, industri kasebut ngalami pengaruh sing signifikan saka pandemi COVID-19. Suspensi produksi ing China, salah sawijining produsen bahan baku utama, kena pengaruh pabrikan kemasan ing saindenging jagad. Kekurangan bahan baku kayata plastik, aluminium lan baja kanggo pabrikan Tiongkok nyebabake kekurangan pasokan lan permintaan, nanging pabrike dikarepake bisa nambah produksi kanthi bertahap.
Amarga rantai pasokan ora kena pengaruh lan impor terus ditindakake sajrone pandemi COVID-19, permintaan bungkus sayuran lan woh-wohan seger tetep ora owah. Khusus, dodolan woh-wohan lan sayuran kanthi kandungan vitamin C sing akeh wis saya gedhe, luwih suwe saya suwe jurang pasokan lan permintaan ing pasar.
Peningkatan permintaan solusi kemasan sing ramah lingkungan nyebabake perusahaan nggawe produk sing bisa didaur ulang utawa bisa biodegradasi. Contone, ing wulan November 2020, Amcor plc ngluncurake lini produk anyar Packpyrus, solusi kemasan kertas kanggo daging lan keju. Kajaba, ing wulan September 2019, PPC Flexible Packaging Co., Ltd. ngluncurake produk ijo PPC, kalebu tas sing bisa dikompostasi lan bisa didaur ulang, kanggo nguatake portofolio produk berkelanjutan lan ramah lingkungan
Pemain pasar utama terus entuk pemain pasar sing luwih cilik kanggo nambah pangsa pasar ing pasar global. Contone, ing Februari 2019, Sealed Air ngumumake akuisisi bisnis kemasan fleksibel MGM kanggo nambah pangsa pasar lan ngembangake portofolio produk kemasan panganan. Kajaba iku, ing wulan Juni 2019, Amcor Plc entuk Bemis Company Inc., pabrikan kemasan fleksibel lan kaku sing adhedhasar ing Amerika Serikat, kanggo nggedhekake pengaruh global.
ResearchAndMarkets.com minangka sumber riset pasar internasional internasional lan data pasar. Kita nyedhiyakake data paling anyar babagan pasar internasional lan regional, industri utama, perusahaan teratas, produk anyar lan tren paling anyar.


Wektu kiriman: Aug-26-2021