produk

WD8196 Single Component Laminating Adhesive For Flexible Packaging

Katrangan singkat:

Perekat laminating WANDA tanpa pelarut nyedhiyakake serangkaian solusi kanggo kemasan fleksibel. Kanthi sambungan sing cedhak karo para pelanggan, peneliti lan insinyur teknis nyedhiyakake metode lan solusi produksi paling anyar.


Detail Produk

Tag Produk

Tren Industri Utama

Saiki, pangembangan industri perekat poliuretan komposit nuduhake tren ing ngisor iki:

1. Bidang aplikasi ditambahi

Minangka perekat canggih, adesif poliuretan komposit wis akeh digunakake ing lapangan kemasan tradisional kayata panganan, obat-obatan, bahan kimia saben dina, instrumen presisi, instrumen lan elektronik, uga ing peralatan rumah tangga, bahan bangunan, transportasi, energi anyar, keamanan perlindungan lan lapangan liyane.

2. Konsentrasi industri tambah akeh

Ing taun-taun pungkasan, persyaratan kualitas, kinerja lan perlindungan lingkungan produk adesif poliuretan komposit saya akeh, lan kesadaran merek perusahaan ing industri kasebut terus dikuatake, lan persaingan pasar saya galak. Industri kanthi sakabehe nampilake tren pangembangan skala besar lan intensif, lan konsentrasi industri tetep saya apik; Perusahaan sing duwe kemampuan PANALITEN sing kuwat lan pangembangan lan level teknis dhuwur saya cepet.

3. Pangembangan spesialisasi

Bebarengan karo panjaluk domestik kanggo adesif poliuretan komposit, metode aplikasi inovasi terus-terusan, miturut syarat pelanggan kanggo kinerja produk sing dirancang khusus kanggo adesif poliuretan senyawa khusus bakal dadi tren pangembangan adesif kelas dhuwur, iki bakal dadi senyawa riset perusahaan produksi perekat poliuretan lan kemampuan pangembangan lan level profesional nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur.

4. Tren substitusi impor

Ing taun-taun pungkasan, ing bagean produk adesif poliuretan komposit, kemajuan teknis perusahaan domestik nggawe langkah gedhe, kanthi bertahap kanggo ngganti produk impor saka bagean iki, kanggo bersaing karo raksasa internasional lan pelanggan hilir saka perspektif nyuda biaya dhewe, ana panjaluk sing kuat kanggo ngganti produk impor, uga menehi stimulasi pangembangan domestik lan produksi produk kasebut.

Lamaran

Digunakake kanggo laminasi macem-macem film sing dianggep kaya OPP, CPP, PA, PET, PE lan liya-liyane nganggo kertas

图片5

Fitur

Curing wektu cendhak
Kekuwatan ikatan awal sing dhuwur
Umur panci dawa≥30 mnt
Cocog kanggo campuran plastik-plastik lan kertas-aluminium
Ora prelu dicampur, gampang dioperasikake
Bayaran: T / T utawa L / C


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita