produk

WD8117A / B Lengket Laminasi Pelarut Tanpa Komponen Kanggo Kemasan sing Fleksibel

Katrangan singkat:

Model iki nambah kinerja lapisan njero, kanthi gesekan sithik. Yen mesin pembuat tas duwe kecepatan dhuwur, model iki bakal mbantu.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik lan aplikasi

Karakteristik lan ruang lingkup aplikasi bahan kemasan fleksibel komposit

Sing diarani kemasan fleksibel komposit yaiku nggunakake luwih saka rong sifat sing beda Bahan komposit sing dibentuk dening materi kemasan fleksibel, komposisi bisa menehi play lengkap kanggo saben kemasan kinerja dhuwur Anyar kanthi kaluwihan materi komponen.

Kemasan fleksibel plastik yaiku nuduhake kemasan komposit film plastik. Bisa nggabungake kaluwihan saben lapisan film Kanggo ngatasi kekurangane lan gabungan kanggo entuk paket Paket bahan sing luwih dikarepake, bisa nyukupi sarat macem-macem produk.

Karakteristik bahan komposit sing paling penting yaiku bahan komposit duwe ciri khas sing apik Kanggo sifat masing-masing bahan sing dadi gabungan. Bahan kemasan komposit, yaiku ing struktur mikro kanggo ngetutake simpul tali kasebut Bebarengan, mupangatake kaluwihan saka komposisi bahan kasebut, jembarake panggunaan, nganti efisiensi ekonomi sing dhuwur nggawe bahan Paket sing luwih praktis lan lengkap, panggunaan kinerja komprehensif sing apik, kanggo nggayuh Syarat paket komoditas kanggo mbukak.

Kinerja bahan kemasan komposit apik utawa ala lan lem sing digunakake nalika Adhesif komposit, pilihan perekat kudu nimbang adhesi, resistensi Sedheng, tahan panas, kebersihan, lsp. Mula, bahan kemasan Komposit sing apik ora bisa dipisahake saka dhuwur kualitas adesif

Pambuka singkat

Model iki nambah kinerja lapisan njero, kanthi gesekan sithik. Yen mesin pembuat tas duwe kecepatan dhuwur, model iki bakal mbantu. 

Lamaran

Digunakake kanggo laminasi macem-macem film sing dianggep kaya OPP, CPP, PA, PET, PE, Al lsp.
Produk iki uga bisa ngatasi masalah gesekan PE lan CPP, nggawe lapisan njero luwih alus, sing cocog kanggo mesin nggawe tas kanthi kecepatan dhuwur.

图片2

Fitur

Curing wektu cendhak
Bobot nutupi sithik
Ngatasi koefisien gesekan PE lan CPP
Umur panci dawa≥30 mnt
Kacepetan laminasi sing dhuwur bisa entuk 450m / menit
Kapadhetan (g / cm3)
A: 1,19 ± 0,01
B: 1,14 ± 0,01
Bayaran: T / T utawa L / C


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita