produk

WD8118A / B Lengket Laminasi Pelarut Tanpa Komponen Kanggo Kemasan sing Fleksibel

Katrangan singkat:

Produk iki paling populer ing para pelanggan. Cocog kanggo produk sing umume, kayata PET / PE, PET / CPP, OPP / CPP, PA / PE, OPP / PET / PE, lan liya-liyane. Fitur sing gampang diresiki mesthi dipuji operator laminator. Kanggo viskositas sing sithik, kacepetan laminasi bisa nganti 600m / menit (gumantung saka bahan & mesin), sing efisiensi dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Industri

Perekat poliuretan komposit minangka produk mewah ing industri, sanajan mengko amarga wektu wiwitan, sawetara r & d lan sebab sejarah liyane, level teknologi perusahaan manufaktur domestik ing sawetara produk ora bisa saingan karo perusahaan internasional, nanging entuk manfaat saka aplikasi domestik bahan anyar ing bidang pangembangan lan pangembangan ekonomi domestik kanthi cepet sajrone 10 taun, isih njaga momentum pangembangan sing kuat, ing 10 taun kepungkur, output lan penjualan tambah cepet kanthi tingkat pertumbuhan rata-rata 20% .

Ing taun 2009, nilai tambah industri domestik mundhak 11% dibandhingake karo 2008, produksi perekat poliuretan komposit sing digunakake ing bidang kemasan fleksibel plastik ing China tekan 215.000 ton, isih entuk tingkat pertumbuhan dhuwur 26,5%, ing wektu sing padha , sanajan penjualane mung kira-kira 5,5% saka total penjualan kabeh jinis adesif, Nanging volume penjualan luwih saka 8% saka total volume penjualan kabeh adesif, lan nduweni posisi penting ing kabeh industri perekat.  

Pambuka singkat

Produk iki paling populer ing para pelanggan. Cocog kanggo produk sing umume, kayata PET / PE, PET / CPP, OPP / CPP, PA / PE, OPP / PET / PE, lan liya-liyane. Fitur sing gampang diresiki mesthi dipuji operator laminator. Kanggo viskositas sing sithik, kacepetan laminasi bisa nganti 600m / menit (gumantung saka bahan & mesin), sing efisiensi dhuwur.

Lamaran

Digunakake kanggo laminasi macem-macem film sing dianggep kaya OPP, CPP, PA, PET, PE, PVDC lsp.

图片3

Fitur

Cocog kanggo kemasan umum lan kemasan rebus 100 ℃
Umur panci dawa≥30 mnt
Tingkat apik
Viskositas sithik
Kasedhiya kanggo operate ing suhu kamar ing wektu sing padha
Kacepetan laminasi sing dhuwur bisa entuk 450m / menit
Kapadhetan (g / cm3)
A: 1,12 ± 0,01
B: 0,99 ± 0,01
Bayaran: T / T utawa L / C


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita