Hubungi Kita

KANGDA NEW MATERIALS (GROUP) CO., LTD.

Alamat

No. 655, Dalan Qingda,

Pudong Area Anyar, Shanghai, China.

E-mail

Asia Tenggara (Trey: trey@shkdchem.com)

Umum (Angus: angus@shkdchem.com)

Asia Tengah (Turdibek: turdibek@shkdchem.com)

Telpon

+86 13770502503

+86 13776502417

+86 17885629518

Jam

Senen-Minggu: 24 jam

Hubungi kita kapan wae

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita