FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa informasi sing dibutuhake kanggo Megabond kanggo menehi saran adhesif laminasi sing cocog kanggo pelanggan?

Mangga wenehake syarat dhasar sampeyan, struktur lan aplikasi laminasi, nggodhok banyu utawa perawatan retorting utawa ora, kacepetan laminator.

Detil liyane bakal luwih migunani kayata bobot lapisan garing, adesif sing digunakake saiki, nambani kahanan ruangan lan liya-liyane.

Apa informasi sing dibutuhake kanggo Megabond supaya bisa menehi penawaran sing luwih cepet?

Mohon diwartakake babagan port tujuan, jumlah pesanan, syarat pembayaran, lan syarat liyane, banjur bisa menehi penawaran kanthi cepet.

Kepiye babagan syarat pembayaran?

Biasane kita nampa TT utawa L / C.

Pengin kerja sama kita?