Aplikasi Produk

Produk utama

Bahan anyar perekat: perekat industri, perekat elektronik, kemasan lan barang-barang konsumen, transportasi lan mesin otomotif, perekat sipil lan konstruksi.

Produk ilmiah lan teknologi militer: kompatibilitas elektromagnetik, modul daya, uji coba komponen elektronik, lsp.

Kapasitas produksi tahunan 100000 MT kanthi fasilitas produksi canggih lan pasokan berkualitas tinggi stabil kayata BASF lan Dow Chemical.

warehouse2
warehouse1

Perekat kita digunakake ing lapangan ing ngisor iki

FLEXIBLE PACKAGING 1

Paket fleksibel

FLEXIBLE PACKAGING2

Label

electronic product

Elektronik

AUTOMOBILE

Industri transportasi

BUILDING

Arsitektur

SPACE INDUSTRY

Industri Ruang

MACHINERY

Mesin

solar energy

Energi Surya

WIND ENERGY

Tenaga angin